Prijslijst        Tel: 0570 - 635 341

 

Over Ons

HÉT SMAKELIJKE VERLENGSTUK VAN ÚW BEDRIJF

Het is geen loze kreet “Hét Smakelijke Verlengstuk van Úw Bedrijf”, dat bij “Andrée’s” wordt gehanteerd,het is een bewezen feit.

In veel bedrijven zijn de kantine voorzieningen niet toereikend genoeg voor “bijzondere”gelegenheden .

Hierop is ' Andrée's " dé aanvulling.

Heeft u een onverwachte lunch met gasten ,een vergadering of zomaar trek aan beter belegde broodjes,dan bent u bij “Andrée’s” aan het juiste adres. De broodjeskaart die u ter beschikking staat, maakt gelijk duidelijk waarom “Andrée’s” “Hét Smakelijke Verlengstuk van Úw Bedrijf” is. Tevens staat de  ervaring van méér dan 31 jaar in het belegde broodjes vak, garant voor de kwaliteit van onze “Beter Belegde Broodjes”. Op luxe schalen worden de broodjes bij u aan de zaak afgeleverd, op het door u gewenste tijdstip. Bij “Andrée’s” is ouderwetse service nog steeds heel gewoon en met uw wensen wordt altijd rekening gehouden. Wilt u iets afwijkend van onze standaard, dan passen wij dit aan uw wens aan.

Maar ook, om even uit de sleur te raken, bent u natuurlijk van harte welkom bij “Andrée’s”. Hier kunt u in een gezellige ongedwongen sfeer even bij praten met collega’s of gasten gecombineerd met een fijne lunch of zelfs een heerlijke maaltijd. 

Ook wanneer u en of uw medewerkers moeten overwerken is “Andrée’s” alweer :

“ Hét Smakelijke Verlengstuk van Úw Bedrijf ”

Of het nu is gepland of  er moet onverwacht worden overgewerkt, bij “Andrée ’s ” kunt u altijd de oplossing voor het probleem vinden.
Voor één persoon of een hele ploeg, zelfs op het laatste moment, zorgt: “Andrée’s” voor een “Smakelijke Opkikker”.

Ons credo “Eten moet niet alléén Smaken je moet ook Smakelijk kunnen eten” wordt bij ons vormgegeven door alle maaltijden op porseleinen borden en met rvs bestek bij u aan de zaak af te leveren, natuurlijk worden deze borden door ons de volgende dag weer bij u opgehaald.

U hoeft deze uiteraard niet zelf af te wassen dat doen onze medewerkers met plezier voor u. Maaltijden kunnen variëren van kroket met frites tot varkenshaas champignonroomsaus met gebakken aardappelen warme groente of sla.


Tot ziens in uw of onze zaak.Met smakelijke groeten,


Louis Andrée en medewerkers