HÉT SMAKELIJKE VERLENGSTUK VAN UW BEDRIJF

Het is geen loze kreet, “Hét smakelijke verlengstuk van uw bedrijf”, die bij Andrée’s wordt gehanteerd - het is een bewezen feit. In veel bedrijven zijn de kantinevoorzieningen niet toereikend genoeg voor “bijzondere” gelegenheden. Hierop is Andrée's dé aanvulling.


transit

Heeft u een onverwachte lunch met gasten, een vergadering of zomaar trek in beter belegde broodjes, dan bent u bij Andrée’s aan het juiste adres. De broodjeskaart die u ter beschikking staat, maakt gelijk duidelijk waarom Andrée’s “Hét smakelijke verlengstuk van uw bedrijf” is. Tevens staat de  ervaring van meer dan 31 jaar in het belegdebroodjesvak garant voor de kwaliteit van onze “Beter Belegde Broodjes”. Op luxe schalen worden de broodjes bij u aan de zaak afgeleverd, op het door u gewenste tijdstip. Bij Andrée’s is ouderwetse service nog steeds heel gewoon en met uw wensen wordt altijd rekening gehouden. Wilt u iets afwijkend van onze standaard, dan passen wij dit aan uw wens aan.

Ook om even uit de sleur te raken, bent u natuurlijk van harte welkom bij Andrée’s. Hier kunt u in een gezellige ongedwongen sfeer even bijpraten met collega’s of gasten gecombineerd met een fijne lunch of zelfs een heerlijke maaltijd. 

Ook wanneer u en of uw medewerkers moeten overwerken is Andrée’s alweer:

“Hét smakelijke verlengstuk van uw bedrijf”

Of het nu is gepland of er moet onverwacht worden overgewerkt, bij Andrée’s kunt u altijd de oplossing voor het probleem vinden. Voor één persoon of een hele ploeg, zelfs op het laatste moment, zorgt Andrée’s voor een smakelijke opkikker.

Ons credo “Eten moet niet alleen smaken, je moet ook smakelijk kunnen eten” wordt bij ons vormgegeven door alle maaltijden op porseleinen borden en met rvs bestek bij u aan de zaak af te leveren. Natuurlijk worden deze borden door ons de volgende dag weer bij u opgehaald.

U hoeft deze uiteraard niet zelf af te wassen; dat doen onze medewerkers met plezier voor u. Maaltijden kunnen variëren van kroket met frites tot varkenshaas met champignonroomsaus, gebakken aardappelen, warme groente of sla.

Tot ziens in uw of onze zaak.

Met smakelijke groeten,
Louis Andrée en medewerkers