Andrée's hanteert de volgende voorwaarden:

  1. In principe bezorgen we alleen bij bedrijven en hun medewerkers. U dient daarom in te loggen met uw klantgegevens. Een particuliere bestelling wordt door ons genegeerd.
  2. We zullen er altijd naar streven om de bestelling op het door u gewenste tijdstip af te leveren maar we behouden ons een marge voor van 15 minuten.
  3. Uitzonderingen hierop zijn altijd mogelijk, door externe omstandigheden zijn we soms machteloos. Ondanks een zeer solide logistieke organisatie en honderd procent inzet van onze medewerkers, kan het door onvoorziene omstandigheden toch voorkomen dat we de streeftijd niet halen. Hier kan Andrée’s nimmer voor aansprakelijk gesteld worden. U kunt ervan verzekerd zijn dat we alles op alles zetten om de door u gewenste aflevertijd zo minimaal mogelijk te overschrijden.
  4. Mocht u uw bestelling op een exacter aflevertijdstip willen ontvangen, wordt u vriendelijk verzocht om telefonisch contact met ons op te nemen: 0570-635341. Goede communicatie voorkomt teleurstellingen!
  5. Let goed op of u wel de juiste bestelling heeft geplaatst, aangezien wij daar de verantwoording niet voor kunnen nemen.
  6. Indien u alleen broodjes met koud beleg besteld kunt u er van uitgaan dat deze (ruim) op tijd geleverd worden.
  7. Een afgeronde bestelling wordt gezien als bindend.
  8. Door Andrée’s geleverde materialen (borden, bestek, schalen, soepketels, chafing dishes etc.) blijven te allen tijde eigendom van Andrée’s. Bij niet retourneren is Andrée’s gerechtigd om kosten in rekening te brengen.
  9. Wanneer de prijzen op de kassabon afwijken van de online prijzen is de kassaprijs bindend.