Prijslijst        Tel: 0570 - 635 341

 

Ook Online “Hét Smakelijke Verlengstuk van Úw Bedrijf”

TransitBeter Belegde Broodjes

ANDRÉE’S Bezorgt U Een Beter Belegde Boterham

De gepresenteerde broodjeskaart in onze shop stelt u in staat om uw eigen voorkeur broodje samen te stellen. Hierbij zijn de mogelijkheden ongekend!!! Wat uw wensen ook zijn, alle extra’s staan vermeld en zijn met een simpele klik toe te voegen aan uw broodje.

 

Maaltijden:

“Eten moet niet alléén Smaken, je moet ook Smakelijk kunnen eten”

Dit wordt bij “ANDRÉE’S” vormgegeven door alle maaltijden op porseleinen borden en met r.v.s. bestek bij u aan de zaak af te leveren, natuurlijk worden deze borden door ons de volgende dag weer bij u opgehaald. U hoeft deze uiteraard niet zelf af te wassen dat doen onze medewerkers met plezier voor u. Maaltijden kunnen variëren van Kroket met Frites tot Varkenshaas Champignonroomsaus met Gebakken aardappelen warme Groente of Sla.

Geheel naar u eigen wensen samen te stellen in de shop, om de verschillende maaltijden makkelijk te kunnen herkennen kunt u een nummer aan de maaltijd toekennen die wij dan voor u op de doos zetten. Ook is het mogelijk om de maaltijden als buffet vorm aan te leveren in chafing dishes. Borden en bestek worden bijgeleverd.

 

Luxe broodjes op schaal:

“Een Smakelijke Luxe Lunch “

Heeft u een onverwachte lunch met gasten ,een vergadering of zomaar trek in beter belegde broodjes, dan bent u bij “Andrée’s” aan het juiste adres. De broodjeskaart die u ter beschikking staat, maakt gelijk duidelijk waarom “Andrée’s” “Hét Smakelijke Verlengstuk van Úw Bedrijf” is. Op luxe schalen worden de broodjes bij u aan de zaak afgeleverd, op het door u gewenste tijdstip. Wilt u iets afwijkend van onze standaard, dan passen wij dit aan uw wens aan.

 

Pinapparaat:

Om onze service nog beter op uw wensen af te stemmen kunnen we u, naast het contant betalen, ook het pinnen bij de chauffeur aan bieden.

Wanneer u van te voren aangeeft, bij het opgeven van de bestelling, dat u graag wil pinnen, neemt onze chauffeur een mobiel pinapparaat mee. Andrée’s denkt het afrekenen voor u zo nog simpeler te maken.